Back to Top

Napad tesnobe - 5 razlogov zakaj ni z vami zdravstveno nič narobe, tudi če ste doživeli napad tesnobe

Večina ljudi pomisli, da so resno zboleli, ko se prvič pojavi napad tesnobe. Obiščejo zdravnika in si želijo opraviti celo vrsto preiskav, ki na koncu praviloma potrdijo, da ni nič narobe. Vendar pa ima tesnoba drug vzrok - gre namreč za nakopičen stres (ki se odraža v negativnih čustvih, le ta pa se v telesu nahajajo kot motnja v energijskem sistemu telesa. Z uporabo EFT pa to motnjo (torej to tesnobo) za vedno odpravimo.

1. Napad tesnobe je vaš čustven odziv na stresne dogodek iz vašega življenja

Če ste doživeli tesnobni napad, to ne pomeni, da ste bolni, da boste umrli, da vam bo odpovedalo telo... čeprav se tisti trenutek, ko se dogaja napad tesnobe tako počutite. Napad tesnobe samo pomeni, da se je v vaše telo naložilo preveč stresa in da morate nekaj narediti, da si boste lahko učinkovito pomagali. Vsekakor pa to ni znamenje za paniko, niti ne pomeni, da ste resno zboleli ali da boste kar jutri umrli.

2. Napad tesnobe ni povezan s telesnimi boleznimi

Kljub temu, da vas stiska v prsih, kljub temu, da vaš tišči v želodcu, kljub temu, da vam odpovedujejo noge, to ne pomeni, da je z vašimi organi kaj narobe - vsaj zaenkrat še ne. Če ne boste nič naredili, da bi se razbremenili, se lahko na dolgi rok - leta ali celo desetletja res razvijejo bolezni. Zenkrat pa je dovolj, da se naučite EFT in da sprostite ta nakopičen stres.

3. Stres povzroča negativna čustva

Zaradi stresa - kot npr. negotova finančna situacija, strah pred prihodnostjo, mobing na delovnem mestu, smrt v družini, selitev, težave v partnerskem odnosu, prekinitev dolgoletnega razmerja.. nastanejo negativna čustva. Ljudje smo zaskrbljeni, žalostni, čutimo jezo, zamero, strah...
Negativna čustva pa niso samo del "psihe", ločena od našega telesa, ampak so neločljivo povezana z našim splošnim zdravstvenim stanjem.

4. Negativna čustva pa so pravzaprav motnja v energijskem pretoku telesa

Negativna čustva so del našega telesa, so namreč motnja v energijskem pretoku telesa. To, da ima naše telo električno naravo, nam dokazuje EKG, ki meri električne signale, ki nastajajo v našem srcu. Negativna čustva so zelo pomemben del našega telesa, saj motnja v našem energijskem sistemu telesa povzroča napad tesnobe.

5. EFT je najučinkovitejši način, da se znebimo tesnobe

EFT - Emotional Freedom Technique je zelo učinkovita tehnika, s katero si lahko pomagate sami in boste verjetno takoj doživeli olajšanje. Za trajno odpravo tesnobe pa obiščite EFT svetovalca in v nekaj srečanjih se boste za vedno znebili napadov tesnobe.

Napad tesnobe je znamenje, da je treba telesu pomagati - vendar ne z medicinskimi preiskavami, ampkak z EFT (na ta način boste razbremenili svoje telo in občutek tesnobe bo takoj popustil in sčasoma tudi izginil).

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'