Back to Top

Nespečnost - 4 načini za odpravo nespečnosti

Pravi vzrok nespečnosti je stres, ki je nakopičen v telesu. Kadar je tega stresa malo, si lahko pomagamo s toplo kopeljo in s sproščanjem. Pri težjih oblikah nespečnosti pa bo potrebno poiskati pomoč izkušenega EFT svetovalca, ki vam bo v nekaj srečanjih pomagal sprostiti stres, ki se je leta nabiral v vašem telesu.

Beri dalje...

Težave s spanjem - 3 nasveti kadar imate težave s spanjem

Težave s spanjem nam lahko poberejo prav vse moči, kadar se ponavljajo dalj časa. Pomagamo si lahko tako, da se umirimo pred spanjem, prav tako pa lahko posežemo po EFT.

Beri dalje o težavah s spanjem...

3 nasveti, ko imate motnje spanja

Motnje spanja so lahko zelo moteče in neprijetne, obstaja pa hitra in naravna rešitev, ki jo po svetu uporabljajo že miljoni ljudi.

Beri dalje o motnjah spanja

Slabo spanje - 3 ukrepi za zaščito pred slabim spancem

Vsi potrebujemo kvaliteten spanec, vendar ga včasih ne moremo doseči. Vzroki so lahko različni, pogosto pa je slabo spanje povezano s tem, da naši možgani še ponoči "predelujejo" kakšne informacije in iščejo rešitev. Da se pomirimo, je zelo koristna sprostitev, izredne učinke pa lahko dosežemo s pomočjo EFT tehnike, ki nas hitro in enostavno razbremeni skrbi. In tako do dobrega spanca ni več daleč.

Beri dalje članek o slabem spanju

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'