Back to Top

Panična motnja - 3 stvari, ki jih je dobro vedeti pri panični motnji

Panična motnja je neprijetna težava, zaradi katere ljudje zelo trpijo. Obstaja pa rešitev, s pomočjo katere se v nekaj tednih oziroma v nekaj mesecih povsem rešimo panične motnje.

1. Kaj je panična motnja
Pri panični motnji se pojavljajo napadi intenzivnega strahu, ki se pojavijo nenadoma, nenapovedano, brez zunanjega razloga in brez realne ogroženosti. Panični napadi se lahko pojavijo nekajkrat na mesec, nekajkrat tedensko ali celo nekajkrat dnevno. Ljudje s panično motnjo razvijejo močan strah pred naslednjim napadom.

2. Kakšni so simptomi panične motnje

Ljudje s panično motnjo pogosto občutijo naštete simptome: občutijo ogroženost in močno željo po tem, da bi nekam pobegnili, razbija jim srce, čutijo stiskanje v prsih, telo jim trepeta, čutijo vrtoglavico in omotičnost, slabost v trebuhu, težje dihajo, stiska jih v grlu, po različnih delih telesa čutijo mravljince, čutijo vročino ali mrazenje, potenje, občutek ločenosti od telesa; strah pred tem, da bi izgubili kontrolo, strah pred tem, da bi se jim zmešalo ali da bi naredili kaj neprimernega, pojavi se tudi močan strah pred smrtjo.

3. Kako se za vedno znebiti paničnih napadov

Panični napadi močno prizadenejo normalno življenje ljudi, zato je odlična novica, da obstaja pomoč, ki je učinkovita. Gre za EFT metodo, s pomočjo katere se lahko v nekaj tednih bistveno zmanjša jakost paničnih napadov, kasneje pa napadi povsem izginejo. Hipoteza, na kateri temelji EFT metoda pravi, da so negativna čustva pravzaprav zapisana v našem telesu v obliki motnje v našem nežnem električnem tokokrogu.
S pomočjo tapkanja na akupunkturne točke lahko odpravimo to motnjo in na tak način "zbrišemo" vsa ta negativna čustva iz našega telesa. Če naredimo to sistematično, panični napadi za vedno izginejo. Ponavadi je potrebnih nekaj tednov oziroma nekaj mesecev, da napadi povsem izginejo.

Pri panični motnji si verjetno ne boste mogli pomagati sami, ampak boste potrebovali pomoč nekoga, ki vas bo varno vodil čez labirint vseh vaših neprijetnih občutkov. Izkušen EFT svetovalec vam bo pomagal, da boste korak za korakom odstranili vse te nakopičene neprijetne občutke in da boste zaživeli mirno in na nek način svobodno življenje.

Vlasta Kuster

Vlasta Kuster je magistrica temeljnih medicinskih znanosti in mojstrica EFT metode, ki se je usposabljala pri ustanovitelju EFT - Gary Craigu. Pri svojem delu izredno uspešno pomaga ljudem, da se v kratkem času za vedno znebijo paničnih napadov, anksioznosti in tudi depresije.

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

 

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'