Back to Top

Panični napadi - 5 korakov do tega, da panični napadi za vedno izginejo

Napadi panike lahko povsem ohromijo življenje, če se jih ne lotimo na pravilen način. Pri napadih panike lahko nekaj malega pomagajo zdravila, nekaj malega lahko dosežemo s pomočjo psihoterapije. Popolno rešitev pa vam lahko da samo EFT metoda, saj z njo odpravimo pravi vzrok paničnih napadov.

 

1. Prepoznajte napad panike

Vedno več ljudi doživlja panične napade. In prav vsak od njih se tega prestraši, saj je to zanje popolnoma nova izkušnja. Pri napadu panike ljudje doživijo neko grozo, močan strah, mnogi se bojijo, da bodo kar umrli. Srce jim močno razbija in čutijo, da nimajo kontrole nad svojim telesom. Neprijetno je tudi to, da se panični napad pojavi nenadoma, da ga ni možno v naprej predvideti. Ljudje, ki so to doživeli se bojijo vožnje z avtom, bojijo se sami zaspati v sobi, bojijo se biti sami doma.


2. Zavedajte se, da je to le vaš čustven odziv

Čeprav je to težko narediti, pa je dobro, da se v napadu panike zavedate, da je to le vaš čustven odziv. V resnici vam ne preti nobena resnična nevarnost - pred vami ni medveda, ki bi vas želel raztrgati ali vojaka, ki bi vas nameraval ustreliti. Vse to je le vaš čustven odziv. Vaši možgani vam pošiljajo napačne signale, da je nekaj zelo nevarno.


3. Naučite se EFT metode

Takoj se naučite EFT metode - tapkanja na akupunkturne točke, saj si boste z njo lahko vedno pomagali, kadar vas napade panika. Znanstveniki so odkrili, da s tapkanjem pomirjamo ravno tisti del možganov, ki je odgovoren za tako buren čustven odziv. In tapkanje na akupunkturne točke je mnogo, mnogo bolj učinkovito kot katerakoli druga aktivnost, ki ste jo poskusili do sedaj. Niti globoko dihanje, niti preusmerjanje misli ni dovolj močno v takih težkih trenutkih. Tapkanje pa je dovolj močno, zato se ga takoj naučite in si pomagajte z njim vedno.


4. Odpravite pravi vzrok vaših paničnih napadov

Ponavadi panični napadi nastanejo zaradi preteklih izkušenj, ki ste jih doživeli. Pri tem so se vaši možgani naučili, da je svet nevaren, da se bo zgodilo kaj nepredvidenega. Nekje na vaši poti življenja se je v vas močno vgnezdil občutek ogroženosti. Če se želite za vedno rešiti paničnih napadov, če želite, da panični napadi postanejo preteklost, je treba vaše možgane "reprogramirati" - jih naučiti, da ne bodo sprožili tako močne čustvene reakcije v povsem ne-nevarnih situacijah. In to enostavno naredimo s pomočjo EFT metode.


5. Poiščite pomoč nekoga, ki je izkušen v EFT metodi
    EFT metodo lahko sami izvajate in si vedno pomagate. Če pa se želite za vedno rešiti paničnih napadov, potem boste zagotovo potrebovali pomoč nekoga, ki vas bo vodil čez labirint vašega čustvenga in miselnega odziva. Obrnite se na pomoč izkušenega izvajalca EFT metode. Z njegovo pomočjo se boste v nekaj tednih za vedno rešili paničnih napadov.

Naučite se EFT metode, začnite jo uporabljati in si ponovno pridobite kontrolo nad svojim telesom. Če želite panične napade popolnoma odpraviti, se obrnite na izkušenega EFT terapevta. V nekaj tednih se boste rešili vaših težav - in to za vedno.

Vlasta Kuster

Vlasta Kuster je po poklicu magistrica temeljnih medicinskih znanosti, pri svojem delu pa uporablja EFT metodo, s katero pomaga ljudem za vedno odpraviti panične napade, depresijo in anksioznost. Pri tem dosega uspešnost rezultatov v vsaj 95% primerih.

 

 Sorodna vsebina na temo panični napadi :

 

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času. 

 

Ime*

E-pošta*

Telefon

Kako vam lahko pomagam?