Back to Top

Strah pred letenjem - 2 nasveta kako odpraviti strah pred letenjem

Strah pred letenjem lahko enostavno, trajno in hitro odpravimo s pomočjo EFT - Emotional Freedom Technique. Deluje v vsaj 80 % in vsak začetnik lahko z njim doseže opazne rezultate. Strokovnjak za EFT pa vam lahko pomaga, da se za vedno rešite strahu pred letenjem.

1. Strah pred letenjem lahko popolnoma odpravimo

Strah pred letenjem lahko popolnoma odpravimo s pomočjo EFT - s tapkanjem na akupunkturne točke (medtem ko smo osredotočeni na naš strah) dosežemo, da se intenzivnost strahu takoj zmanjša. Uporabimo nekaj ponovitev in na ta način dosežemo, da strah povsem izgine. EFT namreč pogosto deluje tam, kjer ne deluje nič drugega.

2. Strah pred letenjem lahko trajno odpravimo

Ustanovitelj EFT Gary Craig je predpostavil, da naša negativna čustva niso v naši glavi, ampak so v bistvu motnja v energijskem sistemu telesa. Njegovo odkritje je res čudovito, saj lahko s preprostim tapkanjem na določene akupunkturne točke dosežemo, da ta motnja za vedno izgine. In tako se lahko strahu pred letenjem rešimo za vedno.

EFT nam olajša življenje na vsakem koraku, ena izmed lažjih nalog, ki jo EFT odlično opravi pa je odprava strahu pred letenjem. Poskusite!

Vlasta Kuster

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'