Back to Top

Tesnoba - 3 stvari, ki jih je dobro vedeti pri tesnobi

Tesnobe so sestavni del hitrega življenja, ki ga živimo danes. Gre preprosto za stres, ki se je nakopičil v našem telesu. Najlažje to razumemo, če predpostavimo, da negativna čustva (torej stres)povzročijo motnjo v električnem tokokrogu našega telesa. Da bi se za vedno znebili tesnobe (torej stresa in neprijetnih občutkov), potrebujemo nekaj, da odpravimo to energetsko motnjo. Izkaže se, da je to naša zlata EFT metoda...

  1. Ponavadi ni povezana z boleznijo

  Veliko ljudi se močno prestraši, kdar začuti tesnobo. Kljub temu, da medicinske preiskave ne pokažejo nobene nepravilnosti, se ljudje bojijo, da je z njimi nekaj narobe.

  Tesnoba nastane zaradi nakopičenega strasa v telesu. Gre za posebno povezavo med našimi mislimi, našimi čustvi in našim telesom. Te povezave se ljudje ponavadi ne zavedajo, je pa izredno pomembna in je tudi znanstveno dokazana.

  Naša čustva niso samo v naši glavi, ampak jh čuti vsaka celica našega telesa. Preko zapletenih sistemov možgani sporočijo vsemu telesu, da je nekaj narobe. Zato ljudje, ki veliko negativno razmišljajo hitreje zbolijo kot ljudje, ki so pozitivni.

  2. Tesnobo najlažje odpravimo z EFT metodo

  EFT Metoda je znanstveno dokazano najučinkovitejša tehnika za sproščanje. Pri uporabi EFT metode najhitreje pade koncentracija stresnih hormonov. EFT - emotional freedom technique je kot akupunktura, le da ne uporabljamo igel, ampak nežno tapkanje s prsti na akupunkturne točke telesa.

  Kadar čutite tesnobo, si najlažje pomagate s tapkanjem. V nekaj trenutkih boste čutili močno olajšanje.

  3. Tesnobo za vedno odpravimo z EFT metodo

  Tapkanja se lahko naučite sami preko videoposnetkov na tej strani. Pomagajte si sami s tapkanjem, kadarkoli začutite tesnobo. Deluje vedno in povsod.

  Kadar pa boste želeli, da se za vedno znebite tesnobe, pa poiščite usposobljenega izvajalca EFT metode, ki vam bo pomagal odkriti pravi vzrok vaše tesnobe (ponavadi je pravivzrok v kakšnih neprijetnih dogodkih iz preteklosti). Prav tako vam bo pomagal za vedndo odpraviti ta vzrok. V nekaj srečanjih lahko skupaj dosežeta, da tesnoba izgine za vedno.

  Naučite se tapkanja, pomagajte si z njim in zavedajte se, da pomoč ni daleč. Kadrkoli bo tesnoba tako huda, da je ne boste mogli več prenašati, se obrnite na strokovnjaka, ki vas bo preko tapkanj in ustreznih besed vodil do tega, da za vedno odpravite tesnobo. In deluje skoraj čudežno. Poskusite.

  Vlasta Kuster

  mag. Vlasta Kuster je po poklicu magistrica temeljnih medicinskih znanosti, pri svojem delu pa z veseljem pomagam ljudem odpraviti tesnobo, depresijo, anksioznst in vsa druga neprijetna občutja, ki jih ne morejo odpraviti niti zdravila niti pogovor.

  Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


  Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

  Ime*

  E-pošta*

  Telefon*

  Kako vam lahko pomagam?

  Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'