Back to Top

Tiščanje v prsih - 3 načinov, da se za vedno znebite tiščanja v prsih

Tiščanje v prsih je izjemoma lahko znamenja organske okvare, v večini primerov pa je to znamenje, da se je stres preveč nakopičil v naše telo in naše telo takoj potrebuje razbremenitev. V večini primerov bo uporaba enostavne EFT metode zadostovala in se bo stanje hitro popravilo - brez zdravil ali operativnih posegov. Koristila pa bo tudi kakšna ura gibanja več in kakšna ura počitka več...

1. Sprejmite dejstvo, da vas tišči v prsih

Bodite pozorni do znakov, ki vam jih vaše telo sporoča. Če vas tišči v prsih, potem to pomeni, da se morate malo ustaviti, morda spremeniti katero od vaših navad, malo več počivati in se naučiti novih prijemov, kako se spoprijemati s stresom. Lahko se oglasite tudi pri vašem splošnem zdravniku, da vas pregleda in opravi preiskave, ki bodo potrdile, da ste zdravi in da z vašim telesom ni nič narobe - vsaj zaenkrat ne (če boste zanemarili znamenja, ki vam jih sporoča vaše telo, potem se vam lahko zgodi, da bo kronični stres povzročil tudi resne zdravstvene težave).

2. Razumite, da sta telo in naš um neločljivo povezana

Če že dolgo časa čutite tiščanje v prsih, potem lahko to pomeni, da ste preobremenjeni, da vaše telo ne zmore več psihičnega ali fizičnega pritiska, ki ste mu izpostavljeni. Vaše življenje ni več v ravnovesju, zahteve vašega življenja presegajo vaše moči. Prav je, da ponovno vzpostavite to ravnovesje - in pri tem vam bo najhitreje dala rezultate prav EFT - Emotional Freedom Technique.

3. Razbremenite svoje telo in svoj um

EFT je izredno učinkovita tehnika, s katero razbremenimo tako naše telo kot naš um. Temelji na tisočletni modrosti akupunkture, s katero se zdravi polovica našega planeta in je skombinirano z moderno psihologijo. S tapkanjem na določene akupunkturne točke (pri tem smo osredotočeni na naš problem) sporočamo pomirjujoč signal direktno centru za stres v naših možganih, pri tem pa preskočimo miselne procese. Učinki, ki jih pri tem dosežemo so zelo hitri in opazni. EFT deluje tudi tam, kjer ne deluje nič drugega.

Tiščanje v prsih še ni znamenje za preplah, vendar ga je vseeno treba vzeti resno. Predlagam, da se na delavnici naučite EFT metode in jo začnete redno uporabljati, kadar boste začutili tiščanje v prsih. Kadar bo te napetosti preveč, pa se obrnite na izkušenega EFT svetovalca, ki vas bo tako razbremenil, da bo vaše življenje bistveno lažje in takoj se boste počutili bolje.

Vlasta Kuster

 

 

Potrebujete pomoč? Potem izpolnite spodnji obrazec !


Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam?

Prosim, za uspešno pošiljanje, obkljukajte tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'